2016. február 1., hétfő

3. nap - Elvonási tünetek

El is érkezett a 3. nap! És már igen erős késztetést érzek arra, hogy igyak egy teát vagy egy KÁVÉT és egyek egy pizzát, csokit, sütit, milánóit vagy valami más nem túl egészségeset. Annak ellenére kemény dió ez, hogy maximálisan tisztában vagyok azzal, hogy mi történik a testemben, tudom, hogy a tisztulás fázisai ezek, mert a méreganyagok ürülnek, és közben éppen fél lábbal a komfortzónám szélén egyensúlyozok, ami nem túl kellemes a drága testemnek, aki inkább befelé igyekezne, a kör közepére, az ismerősbe, a megnyugtatóba, a biztonságosba... Pedig állandóan tudatosítom benne és bennem :) (reméljük nem leszek skizofrén a kúra végére) hogy ÉN vagyok a főnök, és azt eszi amit kap, de csak próbálkozik... :)

Ilyenkor már előjön egy sor kellemetes mellékhatás úgy mint fejfájás, ingerültség, rossz kedv... tudom, hogy ezek átmenetiek, de mégis vacak érzés... Az első pár nap minden tiszítókúrában ezzel jár, tudomásul kell venni. A 4.-5. lehet még rosszabb lesz, de aztán már meredeken felfelé ível a görbe! S ahogy Goethe mondta, "minden nehéz mielőtt könnyűvé válna" ezen egyszerűen csak túl kell lenni, és kész. S az a legjobb ha fel is készülünk ezekre a napokra... Ezért ebbe a kezdeti pár napba beiktattam néhány kedvemre való tevékenységet, hogy elvegyem az élét a rossz passznak... Találós kérdés! Mit csinálnak a nők ha rossz a kedvük? Tipp?
Persze az is lehet, hogy veszek magamnak valamit, de valószínű, inkább elmegyek egy masszázsra, szoliba és szaunázni... Hmmm, igen ez jobban tetszik! Ilyenkor amúgy is olyan kényeztetős hangulatban vagyok...

De fáradt nem vagyok, ami jó hír! Olyan 'csinálás' van bennem, hogy ne itthon üljek, hanem menjek, intézzem, elvégezzem, megtegyem, elhozzam, elvigyem... stb, Ami azért is jó mert egy óra múlva meetinget tartok a csoportomnak, megtervezzük a februárt, interjúztatnom kell, egyik-másik munkatársammal külön is kell foglalkoznom stb. Tehát nincs is idő, a nem túl rózsás hangulatommal foglalkozni, mert meló van!!! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése