2016. január 29., péntek

A kezdeti lelkesedés

Ígértem, hogy őszintén leírok mindent, na ezt most jól kikapjátok... már itt az elején...

Ma is ragyogó napra ébredtünk... vagyis reggel már épp eléggé szopornyicás volt az időjárás ahhoz, hogy az orromat se dugjam ki a lakásból, nemhogy a szervezetemet... Pont olyan nap volt ez a mai, amikor amúgy semmi, de igazán, de tényleg semmi affinitása sincs az ember lányának semmilyen váltáshoz, nemhogy világmegváltáshoz avagy életmódváltáshoz... de ugye nem futamodunk meg, neeem, azt nem szabad! Már csak azért sem, mert meglehetősen nagy elánnal jelentettem be ezt a 30 napot, s olvasta is vagy 6-8 ember... :)

Szóval olyan, de olyan lelkes voltam egész nap, hogy legszívesebben már reggel visszabújtam volna az ágyba és inkább valami egész mást csináltam volna, mint tervet erre a 30 napra... S mi a hab a tortán? Mert biz' az is van, igen kellemes hasgörcsre ébredtem... a havi kedvenc időszakom is ma kezdődött el... Hát lehet ennél lelkesebbnek lenni? Aligha! 

Ja igen! Egyébként tudtátok, hogy a busman nők nagyon ritkán élik át "azokat" a napokat? Általában a lurkókat 4 éves korukig szoptatják, és amíg ez zajlik, addig egyáltalán nincs tüszőérésük. Szerintem ez szuper! Miért nerm születtem busmannak? Ez természetes védelmet jelent a számukra, így csak 4-5 évente jön meg nekik! Na csajok? De jó is lehet busmannak lenni... (nagy sóhaj)
Mert amikor egész nap, és egész héten szürkeség, meg eső, meg sár és köd vesz körül, akkor ez már önmagában is olyan lelombozódós hangulatba tud hozni, amiből úgy kell kirángatnom magam, mint vacsi előtt a csokit a gyerek szájából, de így, ezzel a kis plusszal még sokkal jobb, ebbe, a röpke 30 napba belevágni... "de félre tündér, itt jön Oberon... " :)

Mivel az adott szó - még így, monitoron keresztül is - kötelez, tehát nekilódultam... Először is erőt vettem magamon, s elmásztam a szekrényig... ott felöltöztem, majd elkódorogtam venni a holnapi turmixhoz egy-két-három-négy hozzávalót, mert itthon - rajtam kívül - épp nem volt semmi nyers, mivel az utóbbi időszakban az étkezésem - finoman szólva is - nélkülözött minden balanszot. Aztán pedig túléltem azt, ami a mai napból maradt...
Sorry tutira lesz még jobb kedvem is, de ez most egy ilyen nap volt...

De hoppá... legyünk következetesek! 
Emlékszem az exem mennyire utálta azt bennem, hogy mikor épp "elsírta" nekem egy baját, mindig követeltem tőle jó hírt is, hogy meg legyen az egyensúly, és ne a rossz élmény maradjon meg bennünk abból a beszélgetésből. 
Tehát most kényszeríteni fogom magam arra, hogy leírjak 3 jó hírt!

Na fiatalok ez a kihívás! Nyomin, görcsölő hassal jó hírt keresgélni...   
  
Na de egy már van is...
Van egy új kolléganőm, Erika, aki korábban még sosem volt értékesítő. Tavaly novembertől elkezdtünk együtt dolgozni, és olyan szépen fölvette a cégnél a ritmust, hogy január közepétől (akkor sikerült beszerződnie) idáig, elérte a 15 milliós teljesítményt. Követi amit mondok, megfogadja a tanácsaimat, nagyon lelkes, igyekvő és fölkészült! S már letárgyalt februárra is további 10 milliót! Illyen kollégákat kívánok minden vezetőnek! Jelenleg 7 munkatársam van, és kivétel nélkül örülök mindenkinek! Nagyon jó kis csapatot sikerült kialakítani!

A másik jó hírem: tánciskolába fogok járni! Yes-yes-yes! Február 3.-án, szerdán indul a kezdő tanfolyam! Bachatat (ejtsd: bacsátát) fogok tanulni. Furán hangzik, de irtó szexi tánc! Régóta készülök már arra, hogy táncolni tanuljak, s most végre minden adott hozzá! 

Oké, na még egy jó hír... á meg is van! Szeptembertől ismét egyetemre járok! A pszichológia szakot írtam be elsőnek. Ezt még csak gimi óta akarom tanulni! :)
Másodiknak a történelem, harmadiknak pedig kereskedelem és marketing szakot jelöltem meg. De legszívesebben mind a hármat felvenném egyszerre! Akut tudásvágyam van! :)

És az anyagi értelemben vett jó híreket még le se írtam... :)  
Jól van! Na, csak visszatértem! Ezért kell kényszeríteni magad arra, hogy a rossz mellett a jó hírekre, dolgokra és történésekre is figyelj, mert akkor elkap a gépszíj és teljesen átértékelődik a napod, a hangulatod, az életed! 

Nos, akkor holnap indul a mandula!

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése